مشخصات و خرید رولیک راهنما – قیمت به روز 1401

رولیک راهنما چه کاربردی در صنعت دارد؟

5/5 - (1 امتیاز)

نوار نقاله (conveyer) مهمترین دستگاهی است که در صنعت و معدن برای جابجایی کالا و وسایل سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله از قسمت های مختلف شامل تسمه و رولیک (Roller) تشکیل شده است. رولیک ها در واقع حمایت کننده تسمه ها هستند تا به راحتی بتوانند وسیله را به سمت جلو هدایت کنند. انواع مختلف رولر در بازار وجود دارد که یک  از آن ها، رولیک راهنما است. قطعا برای سرمایه گذاران در صنایع مختلف این مسئله بسیار مهم است که رولیک های باکیفیت و با کارایی بسیار عالی خریداری کنند تا عمر مفید بالایی داشته و از طرفی آسیبی به قطعات نوار نقاله وارد نکنند. در حال حاضر شرکت پارس رولیک با تیمی از مهندسین توانمند و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، تولید و طراحی انواع رولیک من جمله رولیک راهنما را برای شما عزیزان انجام می دهند. در این مقاله قصد داریم پیرامون رولیک راهنما و کاربرد آن در نوار نقاله صحبت کنیم.

چنانچه قصد خرید انواع رولیک راهنما را دارید از طریق شماره تماس های زیر با کارشناسان بخش فروش ما تماس حاصل فرمایید. 

تلفن : 02155820339 0215587043902155836252

معرفی رولیک راهنما (guide roller)

همانگونه که از نام این نوع رولیک مشخص است، وظیفه هدایت و راهنمایی تسمه ها در نوار نقاله را برعهده دارد تا بتوانند مسیر مستقیم را طی کنند. در واقع وجود رولیک راهنما کمک می کند حرکت تسمه ها، تعادل داشته و دچار انحراف در طول مسیر نشوند. در نتیجه در صورتی که کوچکترین نقصی در این رولر بروز کند، نوار نقاله از کار خواهد افتاد چون تسمه ها تعادل خود را از دست می دهند. اما محل نصب رولیک راهنما در نوار نقاله نیز بسیار مهم است چرا که این مسئله بر عملکرد رولر تاثیر می گذارد. این رولیک باید در بالای ساپورت ها قرار گیرد دو علت برای انتخاب این مکان وجود دارد:

بیشتر بخوانید:   تولید و فروش رولیک ضربه گیر نوار نقاله - لاستیکی

1- رولیک راهنما باید یک دیواره در لبه نوار ایجاد کند تا هم کالا در خطوط انتقال دچار ریزش نشده و هم نوار نقاله بتواند مسیر رفت و برگشت را به خوبی طی کند.

معرفی رولیک راهنما (guide roller)

2- از سویی دیگر محل قرار گیری رولیک راهنما برای جلوگیری از انحراف تسمه ها اهمیت دارد.

کاربرد رولیک راهنما

هر کدام از رولیک ها در نوار نقاله از کارایی و اهمیت خاص خود برخوردار هستند. رولیک راهنما چند کاربرد مهم در نوار نقاله دارد:

1- همانگونه که در ابتدای مقاله ذکر شد، این رولیک کمک می کند تسمه ها با تعادل به مسیر خود ادامه داده و منحرف نشوند.

2- طراحی و نصب رولیک راهنما به گونه ای است که به لبه تسمه ها فشار وارد نشده و آسیب نبینند.

3- جالب است بدانید حتی وقتی که تسمه ها در نوار نقاله حرکت نمی کنند، رولیک راهنما قادر است به چرخیدن خود ادامه داده و خود را اصلاح کند.

قیمت رولیک راهنما

مسئله ای که قطعا برای همه مشتریان اهمیت دارد، قیمت رولیک راهنما است. در حال حاضر برندهای بسیار زیادی تولید کننده انواع رولیک هستند اما متاسفانه همه آن ها از متریال باکیفیت برای ساخت رولیک استفاده نمی کنند. حتی به دلیل عدم برخورداری از تجهیزات پیشرفته، خطای کاری برخی از برندها بسیار زیاد است. شرکت پارس رولیک به شما مشتریان عزیز این اطمینان را می دهد که تولید رولیک راهنما و کلیه رولیک های مورد نیاز در نوار نقاله، براساس استانداردهای  ISO، DIN، GIS و  CEMA و تحت نظر مهندسین حرفه ای انجام می شود. بنابراین در زمان خرید، نباید تنها به مسئله ارزان قیمت بودن رولیک توجه کنید بلکه باید به سراغ شرکت هایی بروید که بهترین رولیک را در اختیار شما قرار می دهند چرا که قرار است این وسیله برای مدت زمان طولانی در نوار نقاله کارایی داشته باشد. علت تفاوت قیمت رولیک راهنما در میان برندهای مختلف، به چند عامل بستگی دارد:

بیشتر بخوانید:   رولیک پرسی

نوع متریال به کار رفته در رولیک

اولین و مهمترین عامل تعیین کننده قیمت رولیک راهنما، متریالی است که در ساخت آن استفاده شده است. برندهایی که تنها به فکر سود خود هستند، از مواد نامناسب برای تولید استفاده می کنند و مشتری فریب قیمت پایین رولیک را می خورد. عزیزان توجه داشته باشید که هر ارزان قیمتی، به معنی خوب بودن نیست. نوع پلاستیک به کار رفته در رولیک، قیمت فولاد و… به شدت بر هزینه نهایی تاثیر می گذارند.

قیمت رولیک راهنما

اندازه رولیک راهنما

اندازه رولیک براساس اندازه نوار نقاله تعیین خواهد شد. قطعا هر چه رولیک راهنما بزرگتر باشد، هزینه آن بیشتر می شود.

تست های کنترل کیفیت رولیک راهنما

یکی از شاخصه هایی که تعیین کننده اعتبار کاری برند تولید کننده رولیک راهنما است، داشتن آزمایشگاه تست کنترل کیفیت رولیک در خط تولید است. شرکت پارس رولیک به این مسئله بسیار اهمیت داده است چرا که معتقد است باید بهترین رولیک را در اختیار مشتری قرار دهد و رضایت مشتری، تضمین کننده اعتبار برند خواهد بود. ما در این آزمایشگاه، از کلیه تجهیزات لازم استفاده نموده و گروهی از متخصصین حرفه ای را مسئول کنترل کیفیت قرار داده ایم. تست های زیر برای تعیین استاندارد بودن رولیک انجام می شود:

تست آب بندی رولیک (Sealing)

منظور از آب بندی رولیک، عایق بودن آن نسبت به گرد و غبار، آلاینده ها، نخاله های موجود در محیط و  همچنین آب است. به هر حال نوار نقاله در محیط هایی قرار دارد که قطعا این مواد خارجی به فراوانی وجود دارند. البته با توجه به نحوه نصب رولیک راهنما در نوار نقاله، تست آب بندی ضرورت چندانی ندارد چون رولیک به صورت مستقیم در تماس با گرد و غبار نیست اما به هر حال برای اطمینان خاطر مشتریان، این تست انجام خواهد شد. ابتداء رولیک را وزن کرده و سپس دو ساعت در آب قرار می گیرد. بعد از آن، وزن کشی مجدد انجام می شود. در صورتی که اختلاف این دو وزن از 10 گرم بیشتر بود، یعنی کیفیت خوبی ندارد.

بیشتر بخوانید:   رولیک تعویضی (بلبرینگ) چیست و هزینه آن چقدر است؟

تست های کنترل کیفیت رولیک راهنما

تست بالانس (Balancing)

تمامی قطعاتی که در نوار نقاله قرار می گیرند باید با یکدیگر هم محور بوده و به عبارت دیگر در حالت تعادل و یا بالانس قرار داشته باشند. برای بررسی تست بالانس رولیک راهنما و غلطک، از استاندارد ISO1940/1  استفاده می شود.

تست غیر مخرب جوش

اتصال قطعات فلزی داخل رولیک با استفاده از جوشکاری انجام می شود. این کار بسیار حساس بوده و به دقت بالایی نیاز دارد. فرض کنیم جوش به خوبی اعمال نشده است. در نتیجه در مدت کوتاهی قطعات رولیک راهنما از هم پاشیده و تسمه ها نیز از محور خارج می شوند. بنابراین شرکت پارس رولیک، تست غیر مخرب جوش را برای بررسی کیفیت و استاندارد این کار انجام می دهد.

تست اصطکاک

از دیگر تست های کنترل کیفیت که لازم است برای بررسی سلامت و استاندارد رولیک راهنما انجام شود، تست اصطکاک با هدف بررسی میزان سایش قطعات به یکدیگر است. در صورتی که ضریب اصطکاک رولیک راهنما از 025/0 بیشتر باشد، به این معنا است که مقاومت قطعات در برابر سایش، در سطح خوبی قرار ندارد. در نتیجه عمر مفید رولیک کمتر خواهد شد.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی